Klantenervaringen


Klantenervaringen

Tuinontwerp voor het Melkhuisje Bonheiden

Het Laaks hofke... een onderneming vanuit het hart.


En dat voel je ook wanneer Joke aan de slag gaat met je tuin. Ze neemt del tijd om helemaal te begrijpen wat je wilt, wat je belangrijk vindt. Of gaat samen met jou op zoek naar die antwoorden.

Het persoonlijke en authentieke karakter van haar aanpak is op zijn minst charmant te noemen. Door de handgemaakte tekeningen weet je zeker dat jouw project, jouw ontwerp uniek is!

En dat is Het Laaks Hofke ook!


De uitgebreide gids die je bij het finale ontwerp krijgt bied je meer dan enkel een houvast. Het is een naslagwerk dat je meermaals ter hande neemt om vlot op te zoeken welke planten je voor welk kwaaltje kan gebruiken. Je eigen unieke plantengids als het ware!


Ik ben zo enorm dankbaar dat Joke mijn hele tuin heeft bepaald!

Renovatie van een kleine tuin waarin veel eetbaars en weinig tijd gecombineerd moesten worden

Dankzij het Laaks Hofke heb ik volgend jaar een droomtuin waar ik in kan genieten en zelfs eten.


Ik ga veel mogen ontdekken, vol verwondering, steeds opnieuw.

Over de pluktuin en workshops


Met haar voeten stevig op de grond, met handen die magie uit die grond toveren en natuur-wijsheid die ze o zo graag deelt.

Een geweldig veld vol heerlijk groen met super fijne mensen. Een mooie ervaring voor de kindjes en een heerlijke manier om te ontspannen op de zaterdag.


Héérlijk om te vertoeven op deze mooie plek. Een hartverwarmend en gul onthaal van Joke. Met hart en ziel is is zij verweven in het project van het Laaks Hofke.

Super natuur!

Joke helpt je met plezier verder in haar leuke winkel! Gezonde en verse groentjes, etherische oliën of andere ecologisch producten.

Gezellig winkeltje vol (h)eerlijke producten, gerund door een heerlijk eerlijke vrouw met kennis van zaken.

Altijd leuk om eens binnen te gaan .Je word steeds vriendelijk onthaald met goede raad ...